Teljeskörű szolgáltatás: egyéni védőeszközök munkavédelem elsősegélydobozok tűzvédelem munkavédelmi oktatás tűzvédelmi oktatás ISO 9001 kémiai kockázatértékelés munkavédelmi szabályzat egyéni védőeszközök munkavédelmi táblák online munkavédelmi oktatás

MUNKAVÉDELEM - TŰZVÉDELEM

Komplex szolgáltatás kedvező áron – GARANCIÁVAL

MOSOLY GARANCIA

Ön a munkavédelmi, tűzvédelmi szolgáltatásunkért csak utólag, széles mosoly kiséretében fizet. Akkor, amikor már teljes mértékben meggyőződött arról, hogy megrendelését a kívánt színvonalon elvégeztük jelzi, hogy kiállíthatjuk a számláját.

NYUGALOM GARANCIA

Nyugalma folyamatosan garantált 100% pénzvisszafizetéssel! Amennyiben Ön utólag nincs megelégedve a tevékenységünkkel, vagy csak meggondolta magát, úgy a számla kiegyenlítését követő 60 napon belül kérdezés nélkül visszaadjuk Önnek a megbízási díjat. Csak jeleznie kell!

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSUNK

A tűzvédelmi ill. munkavédelmi bírság felső határáig (azaz 10 millió forintig) terjedő felelősségbiztosítással rendelkezünk, így ha netalán Ön a mi hibánkból kapna bírságot vagy köteleznék kártérítésre, az ebből eredő esetleges kárát, úgymint tűzvédelmi bírság vagy munkavédelmi bírság, orvosi ellátás költsége és a kártérítési igényeket a biztosításunk fedezi.

Segítünk vállalkozásának!

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS

Kisvállalkozások részére munka- és tűzvédelmi szolgáltatás kedvező áron, GARANCIÁVAL!

MUNKABIZTONSÁGI IRODA

Varga Zoltán munkabiztonsági tanácsadó
Telefonszám: +36-70-624 4285
Email: info@munkabiztonsagert.hu

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Ne KOCKÁZTASSON FELESLEGESEN!

Munkavédelmi és tűzvédelmi OKTATÁSI ANYAGUNK AKÁR AZONNAL, online formában is elérhető…