Munkahelyi mentődoboz

Munkahelyi elsősegély felszerelés (1-30 főig): 6.990 forint

Munkahelyi elsősegélyfelszerelés (31-50 főig): 7.990 forint

Irány a webáruház
  • rendelését telefonon is le tudja adni a 06-70-624 4285 telefonszámon;
  • kiszállítás Debrecen területén díjmentes;
  • a steril kötszerek sterilitásukat 5 évig megőrzik, a sebfertőtlenítő oldat a gyártási dátumtól számított 3 évig használható fel;
  • 30 nap pénz visszafizetési garancia;
  • kiszállítás időpontja: rendelés leadását követő munkanap.

Minden munkahelyen készenlétben kell tartani a dolgozók létszámának megfelelő elsősegély felszerelést, mentőládát az MSZ 13553 szabvány által meghatározott tartalommal. 

A részletekért érdeklődjön telefonon: 06-70-6244285

Munkahelyi mentődoboz

Az elsősegélynyújtó felszerelések szerepe, hogy baleset esetén nem hozzáértő személy is elsősegélyt nyújthasson, így megelőzve a sérült további állapotromlását.

  • 1993. évi XCIII. törvény: a munkavédelemről szóló jogszabály kifejezi, hogy a munkahelyen biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit, amelyet természetesen a munkahely jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munka szervezésének megfelelően kell kialakítani.
  • 3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet: szintén az elsősegélydobozok és az elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétének biztosításáról rendelkezik, emellett megemlíti, hogy az elsősegély csomagokat könnyen és gyorsan elérhető helyen kell tárolni, illetőleg hogy a mentődoboz helyét táblával kell jelölni.

A biztonságos munkahelyhez tehát hozzátartozik, hogy baleset esetén rendelkezésre álljon a mentődoboz, továbbá a segítséget nyújtó, képzett elsősegélynyújtásra jogosult személy jelenléte is.